Wer Rodrigues bereits kennt, hat während seines Besuches ganz sicher auch mal Halt gemacht in John Resto's in Mangues oder im Bois d'Olive, dem neuen Restaurant von John Hotunam. John Resto's, eröffnet vor etwas mehr als 20 Jahren und die Adresse für Langusten in Rodrigues, ist ein beliebtes Ziel, angesteuert vor allem von Inselausflüglern auf Tagestour, da man dort nur mittags essen kann. Das Bois d'Olive, auch abends geöffnet, bietet neben seinem Restaurant auch einige Gästezimmer an. Leider konnte John Hotunam seinem letzten Projekt, nur einen kurzen Zeitraum begleiten.
Genau vor 3 Monaten am 18. November verstarb John Hotunam nach schwerer Krankheit und hinterließ Frau und 2 Kinder. Einen Tag später war bereits die Beisetzung, es wäre sein 56. Geburtstag gewesen.
Sein Lebenswerk wird von seinen beiden Kindern fortgesetzt.-Who has ever been to Rodrigues, will certainly have visisted John Resto's in Mangues or Bois d'Olive, the new restaurant not far from Port Mathurin. For more than 20 years John Hotunam was famous for the way he prepared sea-food in Rodrigues , his spiney lobsters were just extraordinary ...While John Resto's is particularly a location for visitors during lunch time, the food in Bois d'Olive can be enjoyed as well during evening hours and offers in addition some guest rooms too.
It has been 3 months now, that he left this world after being ill for some time. His wife and his children will continue his work. November 19, the day of his funeral, would have also been his birthday. John Hotunam was only 56 years old. R.I.P., John, you will always be remembered!
Thank you so much for this kind of action to keep John Memories alive.
AntwortenLöschenJohn was this king of guy that need to be remember.His action ws great. I think, honestly, too great for this small island.
Keng